Rólunk

dokumentumtarolas.jpgA DocuTár Iratrendező és Tároló Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2002 februárjában jött létre a DOCUMENTA Iratrendező és Archiváló Szolgáltató Bt. szolgáltatásainak átvételével.

 

Az 1998-ban alapított cég iratrendezési feladatok ellátásával kezdte a tevékenységét, majd a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítette iratkezelési szolgáltatásai körét: 2000-től bérirattárolás, 2002-től helyszíni postakezelési és iktatási tevékenységek, valamint iratmegsemmisítési feladatok vállalásával.

Társaságunk jelenleg, a hagyományos és az elektronikus iratkezelés körébe tartozó összes szolgáltatást ellátja. Tevékenységünket a köziratokról, közlevéltárakról és a magánlevéltári anyagok védelméről szóló 1995. évi LXVI. törvény és a vonatkozó egyéb jogszabályok előírásait is figyelembe véve végezzük.

Társaságunk szakmai tevékenységét jelentős levéltári és irattári gyakorlattal rendelkező kollégák közreműködésével irányítjuk. Munkatársaink között levéltáros végzettségű, valamint iratkezelő, irattáros képesítéssel rendelkező, nagy gyakorlattal bíró szakemberek találhatók.

A DocuTár Kft. 100 %-os  tulajdonosa 2012. 06. 01. óta az Iron Mountain Magyarország Kft. 

 

Cégismertetés

 

A DocuTár Iratrendező és Tároló Szolgáltató Kft. 1998-ban kezdte meg működését először iratrendezési feladatok ellátásával, majd a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítette iratkezelési szolgáltatásai körét: 2000-től bérirattárolás, 2002-től helyszíni postakezelési és iktatási tevékenységek, valamint iratmegsemmisítés vállalásával.

A DocuTár 2012-ben tagja lett az Iron Mountain cégcsoportnak ezzel olyan új lehetőségek nyíltak meg ügyfeleink számára, mint a térítésmentesen online elérhető irattári szoftver, vagy az iratok mozgásának jobb követését biztosító szkenner technológia. A csatlakozással társaságunk jelenleg minden, a hagyományos és az elektronikus iratkezelés körébe tartozó szolgáltatást ellát. Társaságunk szakmai tevékenységét levéltáros végzettségű, levéltár-, irattár- és postakezelési szakképesítéssel és gyakorlattal bíró vezetők irányítják.

ISO_9001_2008_COL.jpgISO_14001_2004_COL.jpgISO_IEC 27001_2005_COL.jpg
ingyen hívó
Önnel együttműködve fejlesztjük ki az ideális megoldást, vállalatának egyedi igényeihez illesztett szolgáltatást kínálunk.Személyre szabott ajánlatot kérek